Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
9

26/11/2020 21:40

Vaartland.nl

Ben zeer tevreden over ontvangst in uw bedrijf, De verkoper heeft correct gehandeld mijn inziens. Ik heb een hele nette uitleg gekregen omtrent de garantie bepalingen. Het afleveren gebeurd volgens afspraak Ik zou zeker laten weten aan familie en vrienden waar ik het voertuig aangekocht heb.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

26/11/2020 12:40

Vaartland.nl

Heel fijn bedrijf, met kennis en gedegen auto's. Ik zou het zeker aanraden in mijn directe omgeving.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/11/2020 19:20

Vaartland.nl

Zeer tevreden.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

09/11/2020 19:09

Vaartland.nl

Zet occasions met scherpe prijzen in de markt met de optie tot verlenging van garantie. Vriendelijk en doelgericht personeel.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

09/11/2020 12:10

Vaartland.nl

goede ervaring gehad

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

06/11/2020 20:11

Vaartland.nl

Een duidelijk beleid met scherpe prijzen van de auto’s, eerlijk en rechtvaardig zo heb ik Vaartland ervaren. Koop altijd mijn auto’s bij Vaartland scheelt euro’s met de concurrentie!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

04/11/2020 19:30

Vaartland.nl

Goed bedrijf. Fijn zaken doen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

04/11/2020 18:53

Vaartland.nl

Prima

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

03/11/2020 14:01

Vaartland.nl

Een bedrijf met een verrassend groot aanbod.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/11/2020 09:55

Vaartland.nl

Jammer dat er niet meer te onderhandelen viel over de vraagprijs. Service verder erg goed, ook via de chat en na bellen indien nodig.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

31/10/2020 22:52

Vaartland.nl

Nette zaak, ruim aanbod, goed verhaal. Geen “snelle jongens”, goed op orde.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

31/10/2020 17:06

Vaartland.nl

Keurig geholpen, nemen de tijd voor je. Geven je ook de tijd om rustig na te denken.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

30/10/2020 16:52

Vaartland.nl

Wij zijn zeer tevreden en heel fijn geholpen. Heb jullie zelfs al aanbevolen aan een collega en mocht de andere auto vervangen moeten worden dan komen we zeker weer terug

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

30/10/2020 16:23

Vaartland.nl

In zijn algemeenheid prima hoewel de communicatie duidelijker kan.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/10/2020 10:39

Vaartland.nl

Erg vriendelijke mensen bij Vaartland. Welkom ontvangst kon snel langskomen. Het enige wat ik wat vreemd vond is het voorlopige koopcontract voor een proefrit. Het enge hieraan was dat er niet "voorlopig" in het contract stond. Had even het idee dat ik iets had getekend wat ik niet had moeten doen. Ik zou dan ook aanraden dit op een andere manier te doen. Ik snap dat ze willen voorkomen dat een auto voor niets naar een filiaal wordt gebracht, maar een voorlopig koopcontract is gelijk best wel heftig. Kan me voorstellen dat dit mensen afschrikt die wel gewoon echt een proefrit en eventueel tot koop willen overgaan, zonde.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/10/2020 17:56

Vaartland.nl

Gewoon goed zoals het hoort

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/10/2020 16:04

Vaartland.nl

We zijn zeer tevreden over de goede service en begeleiding door Martijn en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Auto was feestelijk ingepakt en we kregen ook nog iets leuks voor de kleinkinderen. Zeer attent!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/10/2020 22:13

Vaartland.nl

Super! Fijne gesprekken gehad, ondanks geen ervaringen in de auto’s hebben we toch echt het idee dat we met een goede auto de weg op gaan. Verder nog extra services uitgevoerd! Ik ben echt tevreden!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

11/10/2020 10:35

Vaartland.nl

Snel geholpen, eerlijke prijs, prima service conform de afspraken

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

08/10/2020 19:45

Vaartland.nl

Heel netjes geholpen in Stolwijk. Fijne ervaring!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

08/10/2020 15:27

Vaartland.nl

mijn ervaring is zeer positief. de mooie showroom bied veel keus. tijdens ons bezoek aan de showroom zijn wij te woord gestaan door Peter en Kees. met beide verkopers hebben wij een goed gesprek gehad en konden onze vragen goed beantwoorden. wij waarderen hun eerlijkheid . ze namen ook ruim de tijd voor ons zodat wij een goed besluit konden nemen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

03/10/2020 20:28

Vaartland.nl

Betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel dat kwalitatief goede auto’s verkoopt.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

03/10/2020 13:47

Vaartland.nl

hardstikke goed!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

30/09/2020 06:16

Vaartland.nl

Goed geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion