Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.0
8

31/03/2020 10:41

Vaartland.nl

prettig contact met snelle reacties op gestelde vragen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

28/03/2020 15:31

Vaartland.nl

Altijd prettig om zaken te doen met Vaartland. Kom hier nu al een aantal jaar en elke keer naar volle tevredenheid geholpen!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

26/03/2020 11:57

Vaartland.nl

Het bedrijft straalt professionaliteit uit. De adviseur komt correct over, dringt je niet iets op en geeft je de ruimte om je eigen mening te vormen. Onder het genot van koffie zijn de onderhandelingen prettig én in rust afgerond.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

25/03/2020 16:02

Vaartland.nl

Personeel is erg meegaand. Zij denken mee naar mogelijke keuzes, maar laten je wel vrij in je eigen keuze. Goed geïnformeerd over de verschillende servicepakketten en hierdoor de juiste keuze kunnen maken. Al met al zeer tevreden.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
1

22/03/2020 02:36

Vaartland.nl

Ik werd ten onrechte geadviseerd. Ik zou meer moeten betalen dan telefonisch adviseren. Ik heb veel gebruikte auto's gekocht en ben nog nooit zo slecht behandeld. Ik vroeg of de auto een mocht hebben en optie kreeg te horen dat het kon. Daarna heb ik betaald. De auto werd destijds niet afgeleverd wat voor mij erg belangrijk was en ik had extra kosten omdat ik een optie had besteld die niet officieel bij RDW te monteren is. Ik heb het contract opgezegd. Vaartland wilde 15% van de prijs behouden, hoewel de auto niet voldeed aan de telefonische afspraken en beschrijving. De auto is tegen mijn wil afgeleverd en ik had veel geld verloren als ik een advocaat had aangenomen. Ik ben door de verkoper gechanteerd en verraden door Vaartland.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

21/03/2020 13:50

Vaartland.nl

Opzich tevreden, gingen wel dingetjes mis in communicatie tussen hun en de garage voor aflevering.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

16/03/2020 13:08

Vaartland.nl

Zeer netjes geholpen,koffie was lekker en zeer amicaal personeel

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

13/03/2020 22:32

Vaartland.nl

Supervriendelijk personeel Snel geregeld

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/03/2020 21:10

Vaartland.nl

Vriendelijke en behulpzame mensen, onderhandelingen ging vlot en naar wens, tot op heden zeer blij met de aankoop en service.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/03/2020 15:26

Vaartland.nl

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/03/2020 09:07

Vaartland.nl

Prima bedrijf, scherpe prijzen. De beste voor wat wij nodig hadden.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

11/03/2020 00:19

Vaartland.nl

Snel geholpen en zonder gedoe testrit en inruil afgehandled. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel - geen gladde verkoop verhaen. Enige minpunt was auto had een niet werkend koplamp dat ik ontdekt de volgende dag; maar big-deal, duurt twee minuten om te fixen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

08/03/2020 09:21

Vaartland.nl

Prima bedrijf

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

06/03/2020 23:23

Vaartland.nl

Tevreden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

05/03/2020 12:04

Vaartland.nl

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

02/03/2020 10:20

Vaartland.nl

prima ervaring.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

28/02/2020 10:44

Vaartland.nl

Onze ervaring met vaartland Heerenveen is zeer goed Ze nemen de tijd voor de klanten en zijn vriendelijk en geduldig.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

20/02/2020 17:50

Vaartland.nl

Een prettig bedrijf.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

18/02/2020 15:17

Vaartland.nl

Eerste auto gekocht vorige maand. Geweldige service zeg! Werdt goed meegedacht en overal aandacht aan geschonken. Zoals ik vind dat het hoort in een winkel echt een thuis gevoel gekregen. Gezellige gesprekken, lekker bakkie koffie en erg vriendelijk. Tevens de beste auto ooit gekocht

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

16/02/2020 14:46

Vaartland.nl

Nette garage aardige verkoper wat wel jammer is dat er een garantie van autotrust op zit daar ben ik wat minder blij mee

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
6

15/02/2020 22:12

Vaartland.nl

Na koopovereenkomst getekend te hebben worden gedane afspraken niet nagekomen en erger nog, niet over gecommuniceerd. Aardig gesprek met verkoper maar geen uitleg over auto. Van aandacht voor de klant heeft men wel eens gehoord maar doet hier niet veel mee.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

13/02/2020 13:02

Vaartland.nl

Zeer leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers en duidelijke afspraken! Kwam er alleen achter toen ik onderweg naar huis reed met mijn nieuwe auto dat ik reed met een lege tank en dat was niet echt prettig. Er zit ook een bluetooth apparaatje in de auto, maar die kregen we niet aan de praat. Hoop dat ik daar nog voor word gebeld.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

10/02/2020 13:16

Vaartland.nl

Gewoon goed en eerlijk

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 13:03

Vaartland.nl

Wij hebben en volvo v50 gekocht en zijn daarbij naar tevredenheid geholpen door peter en zou dus ook zeker in de toekomst weer en kijkje komen nemen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion