Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.8
9

25/01/2020 12:20

Vaartland.nl

Vaart land levert een goede prijs kwaliteit en een goede service. Mijn nieuwe occasion werd geheel volgens afspraak mooi gepoetst opgeleverd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

21/01/2020 21:40

Vaartland.nl

Van begin tot aflevering behulpzaam, vriendelijk , correct en gastvrij.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
5

21/01/2020 13:40

Vaartland.nl

Laag-gemiddeld. Teveel internet verkoop attitude. Klant voelt zich geen koning. Te lange wachttijden. Zelfs met aflevering! Sales te laconiek!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

19/01/2020 19:24

Vaartland.nl

prima

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

19/01/2020 12:13

Vaartland.nl

Tevreden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/01/2020 18:31

Vaartland.nl

We zijn erg goed geholpen door Vince en zijn collega! Communicatie was vlot, open en helder. We zijn erg blij met onze auto!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/01/2020 18:06

Vaartland.nl

Ik heb geen ervaring

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

17/01/2020 14:11

Vaartland.nl

...

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

15/01/2020 18:09

Vaartland.nl

Een ruime keuze uit auto's, zeer klantvriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen en die je tussentijds kan bellen/mailen voor je vragen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

07/01/2020 17:39

Vaartland.nl

Het was een vriendelijke en goede service zou er nogmaals een auto kopen!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

07/01/2020 14:39

Vaartland.nl

Ik ben goed geholpen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

07/01/2020 14:19

Vaartland.nl

Prachtige auto gekocht via de website en de gestiging in Zwolle. Zonder uitzondering was iedereen professioneel en vriendelijk. Prima ervaring!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

06/01/2020 20:29

Vaartland.nl

Goede ervaring gehad bij Vaartland Zwolle. Goede prijs kwaliteit verhouding en snel gehandeld!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

04/01/2020 17:20

Vaartland.nl

Vriendelijk personeel Goed en geduldig geholpen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/01/2020 13:20

Vaartland.nl

Prima, het aankoopbedrag was al samengesteld. Alleen was het verzekeringspakket aan de dure kant, waardoor ik eerst twijfelde maar uiteindelijk toch besloot aan te schaffen. Door de professionele houding van jullie bedrijf werd ik toch overgehaald om het verzekeringspakket aan te schaffen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
6

02/01/2020 10:45

Vaartland.nl

Om een lang verhaal kort te maken, mooie auto gekocht maar communicatie over het afnemen van een service pakket is niet goed, bij het rond maken van de verkoop wordt min of meer het service pakket verplicht anders gaat de de verkoop niet door, dit kan alleen als je niets hebt in te ruilen. De verkoop is wel doorgegaan maar niet zonder slag of stoot. Qua communicatie is er nog veel te behalen Vaartland!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

31/12/2019 11:09

Vaartland.nl

Dit is de tweede auto die ik bij Vaartland koop, ik ben er altijd goed geholpen en ze hebben een goed assortiment in een bepaalde prijsklasse.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

31/12/2019 10:12

Vaartland.nl

Zeer goede indruk. Nette afhandeling. Fijne, snelle communicatie.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

23/12/2019 19:19

Vaartland.nl

De verkoper wist precies wat wij als klant wilden, we voelden ons begrepen in de wensen die we gezegd hadden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

23/12/2019 18:49

Vaartland.nl

Prima autobedrijf waar we klantvriendelijk zijn geholpen. Ook open hoe het bedrijf werkt, zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Misschien niet de goedkoopste, maar mijn ervaring wel eerlijk

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

21/12/2019 11:34

Vaartland.nl

Goede dienstverlening. Prettig klantcontact. Duidelijke communicatie.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

11/10/2019 10:26

Vaartland.nl

ben zeer tevreden dit is de tweede auto al die ik daar koop

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

08/10/2019 12:04

Vaartland.nl

het had misschien fijner geweest als er bij meer informatie gegeven werd over het voertuig voordat deze word aangekocht

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

06/10/2019 11:33

Vaartland.nl

Fijn geholpen, eerst lekker op ons gemaak kunnen rondkijken zonder aandringen, toen we een auto gevonden hadden kwam de verkoper en konden we onze vragen rustig stellen. Er werd ons niks opgedrongen wat ik zeer fijn vond.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion