Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.2
8

06/07/2020 18:51

Vaartland.nl

Algemene indruk is goed. Het was wat aan de drukke kant op een gegeven moment, waardoor er toch wat lang wachttijden ontstonden. Hadden wel een afspraak gemaakt om wat verf bij te punten, maar uiteindelijk was het een totaal andere kleur. Het excuus was dat het een moeilijke kleur was. Dat was het enige min puntje.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

06/07/2020 17:22

Vaartland.nl

Hele aardige heren vooral degene die ons heeft behandeld en geholpen. Hele nette service waardoor ik me vertrouwd voel om bij vaartland een auto te kopen en me zonder zorgen de weg op durft gaan. Niels hartelijk bedankt vanuit de fam Hesselink

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
6

04/07/2020 16:14

Vaartland.nl

De foto's van de auto waren niet heel duidelijk, waardoor we niet helemaal wisten wat we moesten verwachten, maar dat viel gelukkig mee. De verkoper stelde zich alleen aan mij voor en niet aan mijn vrouw, wat ze nogal vervelend vond. Daarna was hij erg aardig. Helaas zaten er op de auto geen lichtmetalen velgen, zoals in de advertentie vermeld stond. Ook de beloofde middenarmsteun was niet aanwezig (niet op de foto te zien). Beiden werden ons ook niet alsnog aangeboden. De lakschade door vogelpoep op het linkerportier was ook niet vermeld. De houder van de kentekenplaat voor was kapot en werd wel vervangen. We wilden geen gebruik maken van een garantiepakket, incl. grote beurt, omdat we geen zin hadden om nog een keer naar Zwolle te gaan (1h45 min. rijden). We gaven aan de beurt wel bij onze eigen garage te laten doen, waarop er opeens voor € 295,- 'aan commerciële kosten' bijkwam. Stond ook niet in de advertentie vermeld. Die kosten werden er later weer afgehaald. Ik snap dat het een onderhandelingstactiek is, maar het wekt wel veel irritatie op; wees gewoon transparant! Uiteindelijk zijn we wél tevreden met de auto. Die bleek bij de goedkoopste grote beurt ooit en controle door onze garage zeer goed in orde te zijn en ziet er, op de lichte vogelpoepschade na, erg netjes uit. De LM velgen heb ik apart aangeschaft en zelfs met die kosten erbij ligt de totale prijs nog onder het gemiddelde van de soortgelijke auto's die ik elders gezien heb. Een goede koop dus.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

04/07/2020 13:47

Vaartland.nl

Top bedrijf. Inmiddels mn 3e auto gekocht bij vaartland zwolle. 5 sterren voor Kees en zn team !

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

03/07/2020 22:32

Vaartland.nl

Zeer tevreden , alleen het bod via internet van m’n inruilauto kwam totaal niet overeen met het werkelijke bod. Om teleurstellingen te voorkomen zou ik jullie aanraden alleen een bod op locatie uit te voeren .

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

01/07/2020 22:37

Vaartland.nl

Na 2 mnd nog steeds tevreden Na een lange zoektocht van een half jaar toch het goefe autootje gevonden. Leuk en goed bedrijf en niet star in in de onderhadeling. Je word daar serieus behandeld . Ze hebben geen garage maar vergoeden eventuele reparaties. Ik was in zwolle en Peter was mijn verkoper en het verliep best wel prettig en ook lol gehad omdat we beide verkopers zijn. Een tip: neem een checklist mee , heb geduld en doe naar de koop een totale check. Dan weet je precies de status van je auto. Ben nog steeds zeer tevreden over de aankoop. Nu nog ff afwachten wat de grote check laat zien, heb zelf niks kunnen vinden. Gr. Erik

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

29/06/2020 19:47

Vaartland.nl

Goed, deskundig en oprecht

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

25/06/2020 10:17

Vaartland.nl

Positief, alle mankementen aan de auto werden voor aflevering adequaat en kosteloos verholpen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

23/06/2020 11:57

Vaartland.nl

Mijn algemene ervaring is redelijk. De enige punten waar ik niet tevreden mee ben zijn de volgende. - eenmaal voor niets naar Helmond gereden voor een proefrit maar bij aankomst bleek de accu niet te werken, zij hadden kunnen bellen - afgesproken dat de auto gepoetst afgeleverd zou worden. Helaas niet naar tevredenheid gebeurt omdat de dode vliegen er nog op zaten.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

22/06/2020 21:59

Vaartland.nl

Prima autobedrijf

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

22/06/2020 20:30

Vaartland.nl

Een bedrijf met een goede service en klantvriendelijkheid

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

22/06/2020 19:38

Vaartland.nl

zeer vriendelijk en deskundig personeel, weet waar ze het overhebben.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

22/06/2020 19:31

Vaartland.nl

Duidelijkheid. No nonsens. Transparant

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

22/06/2020 16:06

Vaartland.nl

Goed ontvangen, goed en vriendelijk geholpen, de aflevering was top, de auto viel net iets buiten ons budget maar we zijn er gelukkig samen uitgekomen verder was het top geregeld. Kregen bij aflevering ondanks dat ze heel druk waren die dag toch een mooie strik en een goodiebag met leuke dingentjes mee

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

22/06/2020 13:25

Vaartland.nl

Ruime keuze mogelijkheid met bijzonder nette voertuigen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

14/06/2020 07:23

Vaartland.nl

goed! niks op aan te merken.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/06/2020 10:12

Vaartland.nl

Correct en vriendelijk, accuraat bedrijf met prima communicatie

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

12/06/2020 18:54

Vaartland.nl

Over het algemeen zijn we tevreden over de benadering en afhandeling van de aankoop van de auto. Wat ons toch wel opviel en we niet als fijn hebben ervaren is het naleven van de coronaregels, er was geen desinfectie handgel bij het betreden van het bedrijfspand, de auto werd niet extra schoongemaakt voor de proefrit . Er werd ons ook niet in de gelegenheid gesteld om de auto schoon te maken , was geen desinfectie aanwezig

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

06/06/2020 12:55

Vaartland.nl

Dit is mijn eerste aankoop bij Vaarland. Wat een fijn bedrijf is dat. Super snelle service, duidelijke info, top geholpen bij aankoop, inruil en financiering. Lekker geen zorgen maar alles goed geregeld. Was de eerste maar zeker niet de laatste aankoop

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

05/06/2020 21:30

Vaartland.nl

Aardige verkoper die niet echt opdringerig is en zijn afspraken nakomt

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

04/06/2020 13:04

Vaartland.nl

Vriendelijk ontvangen, informele setting. Kreeg zo de auto mee voor een proefrit zonder afgifte rijbewijs. Dat wekt vertrouwen naar de klant. Transparant verkoopverhaal en goede overdracht van de auto.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

03/06/2020 14:14

Vaartland.nl

Vanuit een positief contact met de verkopers , die ook technisch goed onderlegd waren heb ik een prima stationwagon gekocht , ondanks dat er achteraf een verborgen gebrek was, werd alles vriendelijk, zakelijk en professioneel voor me geregeld, kortom een prima ervaring.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

31/05/2020 12:48

Vaartland.nl

Vriendelijke en gezellige omgeving

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

28/05/2020 18:44

Vaartland.nl

Gisteren de nieuwe auto opgehaald. Ik heb mijn autocoach ingeschakeld. Die heeft voor mij de auto gespot, gekeurd en uitonderhandeld. We hadden een aantal vergelijkbare auto's bij verschillende autobedrijven op het oog maar omdat Vaartland hier een zgn. Super Jackpot-aanbieding op had gezet was deze net iets aantrekkelijker dan bij andere aanbieders. Mijn autocoach kreeg alle ruimte voor een proefrit, document check en technische keuring. Ik ben zelf de auto de volgende dag gaan ophalen. Alles verliep soepel. De verkopers zijn heel aardig, klantvriendelijk en servicegericht.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion