Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.8
8

11/10/2019 10:26

Vaartland.nl

ben zeer tevreden dit is de tweede auto al die ik daar koop

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

08/10/2019 12:04

Vaartland.nl

het had misschien fijner geweest als er bij meer informatie gegeven werd over het voertuig voordat deze word aangekocht

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

06/10/2019 11:33

Vaartland.nl

Fijn geholpen, eerst lekker op ons gemaak kunnen rondkijken zonder aandringen, toen we een auto gevonden hadden kwam de verkoper en konden we onze vragen rustig stellen. Er werd ons niks opgedrongen wat ik zeer fijn vond.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/10/2019 19:24

Vaartland.nl

Klantvriendelijk. Prima zaken doen. Aflevering als besproken.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/10/2019 10:39

Vaartland.nl

Nette auto gekocht, bij aflevering waren er wel een aantal problemen, maar deze worden opgelost.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
1

02/10/2019 09:35

Vaartland.nl

Een mooi Audi Q3 uitgezocht bij de vestiging in Helmond inclusief het maxi pakket. Bij aankoop samen met de verkoper rond de auto gelopen en afgesproken dat er 4 nieuwe banden gemonteerd zou worden, de voorbanden zaten tegen het minimum aan en waren gecuppt,& achterbanden waren gecuppt. Het ophalen van de nieuwe auto moet een feestje zijn maar het tegendeel was waar. De verkoper waarmee ik alles had afgesproken was met vakantie dus ik had het met een andere verkoper te doen, de auto was niet schoongemaakt en gepoetst! Dit was men vergeten (vogelpoep op het dak en de garage mat beschermers lagen er nog in incl verkoop bordje en stof)…...wat een teleur stelling! Of ik even wilde wachten zodat ze de auto konden poetsen!?!? Echter waren de nieuwe banden ook niet gemonteerd men wist hier niks van, de verkoper had contact gezocht met zijn collega die op vakantie was en wist ook van niks meer!?! Na veel getouwtrek en discussie kreeg ik de opmerking u kunt ook de aankoop ontbinden!?! Na een serieuze discussie wilde de verkoper uiteindelijk twee nieuwe voorbanden monteren van een goedkoop chinees merk. Hiermee ben ik niet akkoord gegaan, na overleg met zijn baas heeft de verkoper 450 euro van de prijs gedaan (helaas heb ik hiervoor geen 4 nieuwe banden). Ik ben weg gereden met de nieuwe auto maar niet met een fijn en blij gevoel!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

27/08/2019 00:08

Vaartland.nl

Gevarieerd aanbod

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

11/08/2019 21:16

Vaartland.nl

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

11/08/2019 11:21

Vaartland.nl

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

08/08/2019 19:28

Vaartland.nl

Gewoon goed en prettig!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

06/08/2019 21:11

Vaartland.nl

Rondom tevreden.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

06/08/2019 16:23

Vaartland.nl

netjes te woord gestaan en de auto vogens afspraak netjes afgeleverd. Geen verdere klachten tot nu toe.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

06/08/2019 16:03

Vaartland.nl

Gewoon prima zaken mee gedaan.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

06/08/2019 13:26

Vaartland.nl

Uitermate prettig zaken doen met Wim Dekkers in Apeldoorn. Goede deal gesloten, naar ieders volle tevredenheid. Topverkoper!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

06/08/2019 12:55

Vaartland.nl

Heel goed geholpen door Vaartland, kon met mijn vragen altijd bij hun terecht.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

06/08/2019 11:59

Vaartland.nl

Mooie auto’s, goede prijs Mag wel professioneler allemaal

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

06/08/2019 11:17

Vaartland.nl

Dit is een net bedrijf die zijn afspraken na komt. Ik heb ook gebruik gemaakt van de garantie en dit werd ook netjes afgewerkt Een aanrader

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

06/08/2019 11:04

Vaartland.nl

Betrouwbare autodealer met ruime keuze

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
5

27/06/2019 01:35

Vaartland.nl

Spannend om online een auto te bestellen, maar Vaartland.nl handelt dit correct af met voldoende waarborgen voor de klant. De reservering, betaling en aflevering worden duidelijk en netjes verzorgd. In mijn situatie werd bij een mogelijk probleem verwezen naar de aankoopgarantie via AutoTrust, onder de vermelding dat dit binnen de dekking zou vallen. AutoTrust heeft dit afgewezen en Vaartland.nl geeft sindsdien niet thuis, reageert niet meer op klachten en komt de toezegging van haar medewerker niet na.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

04/06/2019 18:33

Vaartland.nl

Ik heb Vaartland ervaren als een betrouwbaar autobedrijf met ruime keuze jonge occasions voor een scherpe prijs. Inmiddels rijd ik nu drie maanden met plezier in mijn Vaartland occasion.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

15/05/2019 17:26

Vaartland.nl

scherpe prijzen, mooie auto's.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
6

12/05/2019 19:48

Vaartland.nl

slordige aflevering

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

09/05/2019 14:15

Vaartland.nl

Professional serving, help with registration of car, polite and kind atmosphere

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

09/05/2019 08:20

Vaartland.nl

Prima bedrijf waar goede afspraken mee zijn te maken.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion