Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.9
10

18/02/2020 15:17

Vaartland.nl

Eerste auto gekocht vorige maand. Geweldige service zeg! Werdt goed meegedacht en overal aandacht aan geschonken. Zoals ik vind dat het hoort in een winkel echt een thuis gevoel gekregen. Gezellige gesprekken, lekker bakkie koffie en erg vriendelijk. Tevens de beste auto ooit gekocht

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

16/02/2020 14:46

Vaartland.nl

Nette garage aardige verkoper wat wel jammer is dat er een garantie van autotrust op zit daar ben ik wat minder blij mee

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
6

15/02/2020 22:12

Vaartland.nl

Na koopovereenkomst getekend te hebben worden gedane afspraken niet nagekomen en erger nog, niet over gecommuniceerd. Aardig gesprek met verkoper maar geen uitleg over auto. Van aandacht voor de klant heeft men wel eens gehoord maar doet hier niet veel mee.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

13/02/2020 13:02

Vaartland.nl

Zeer leuk bedrijf met enthousiaste medewerkers en duidelijke afspraken! Kwam er alleen achter toen ik onderweg naar huis reed met mijn nieuwe auto dat ik reed met een lege tank en dat was niet echt prettig. Er zit ook een bluetooth apparaatje in de auto, maar die kregen we niet aan de praat. Hoop dat ik daar nog voor word gebeld.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

10/02/2020 13:16

Vaartland.nl

Gewoon goed en eerlijk

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 13:03

Vaartland.nl

Wij hebben en volvo v50 gekocht en zijn daarbij naar tevredenheid geholpen door peter en zou dus ook zeker in de toekomst weer en kijkje komen nemen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

08/02/2020 14:17

Vaartland.nl

Prettige ontvangst door Gerben Lekkerkerker. Duidelijke communicatie en eerlijke onderhandeling. Zeer tevreden.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

02/02/2020 13:32

Vaartland.nl

Zeer vriendelijke en deskundige mensen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/02/2020 11:15

Vaartland.nl

Goede service, vriendelijke verkopers zei nemen alle tijd voor je. Auto wordt netjes afgeleverd met een feestelijk onthaal.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

02/02/2020 09:48

Vaartland.nl

Nette prijzen, prima communicatie en duidelijk in afspraken die keurig nagekomen worden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

01/02/2020 11:09

Vaartland.nl

Fijne service en correcte afhandeling qua inruil

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

01/02/2020 09:54

Vaartland.nl

Snelle vriendelijke service!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

31/01/2020 19:52

Vaartland.nl

In het algemeen goedkope occasions, aanzienlijk goedkoper dan bij gewone merkdealers

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

27/01/2020 12:25

Vaartland.nl

goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

25/01/2020 12:20

Vaartland.nl

Vaart land levert een goede prijs kwaliteit en een goede service. Mijn nieuwe occasion werd geheel volgens afspraak mooi gepoetst opgeleverd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

21/01/2020 21:40

Vaartland.nl

Van begin tot aflevering behulpzaam, vriendelijk , correct en gastvrij.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
5

21/01/2020 13:40

Vaartland.nl

Laag-gemiddeld. Teveel internet verkoop attitude. Klant voelt zich geen koning. Te lange wachttijden. Zelfs met aflevering! Sales te laconiek!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

19/01/2020 19:24

Vaartland.nl

prima

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

19/01/2020 12:13

Vaartland.nl

Tevreden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/01/2020 18:31

Vaartland.nl

We zijn erg goed geholpen door Vince en zijn collega! Communicatie was vlot, open en helder. We zijn erg blij met onze auto!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/01/2020 18:06

Vaartland.nl

Ik heb geen ervaring

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

17/01/2020 14:11

Vaartland.nl

...

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

15/01/2020 18:09

Vaartland.nl

Een ruime keuze uit auto's, zeer klantvriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen en die je tussentijds kan bellen/mailen voor je vragen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

07/01/2020 17:39

Vaartland.nl

Het was een vriendelijke en goede service zou er nogmaals een auto kopen!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion